Rondvaart door Den Haag en Scheveningen

Uitgebreide omschrijving

U kunt om de binnenstad van Den Haag varen maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kunt u naar Drievliet en Madurodam varen. Er zijn aanlegplaatsen in de buurt van diverse musea als Escher, Hofwijck (Voorburg), Panorama Mesdag en Meermanno. Voor een bijzondere vaart door Den Haag en Scheveningen kunt u al tochten boeken vanaf 1 uur voor 2 personen.

Leuke tocht: rondje stad

Duur: 1,5 uur 
Prijs: € 12,50 p.p.

8.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

7

Wij hebben een prima rondvaart gehad. Leuke uitleg en goed weer. Kortom een leuk begin van ons personeelsuitje.

Jaap Meijer

Met partner

9

buitengewoon goede info van de schipper. top !

Onze partner

Algemeen

De Haagse Willemsvaart verzorgt sinds april 2009 boottochten in Den Haag / Scheveningen. Er worden schepen ingezet waarmee er zowel in de stad als op het Verversingskanaal, de Koninginnegracht èn het (bijna 1.000 jaar oude [ad. 1097]) kanaal langs het Haagse Bos richting Clingendael gevaard kan worden. Er zijn schepen voor kleine groepen en schepen voor groepen tot circa 25 personen.

Faciliteiten

De Willemsvaart beschikt over verschillende boten voor diverse groepen. In samenspraak kan er ook een tocht op maat samengesteld worden.

Ligging

De Willemsvaart kan in overleg aanleggen op diverse aanlegplaatsen op verschillende punten in de stad.

Omgeving

Deze aanbieder heeft goede contacten met diverse restaurants, musea en andere actracties in de buurt. Ze adviseren u graag over een complete tocht

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uittrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uittrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uittrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.