Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen

Dit arrangement is inclusief:

  • Boottocht van 1 of 2 uur
  • Ervaar Den Haag en Scheveningen, stad én strand!
  • Dagelijkse afvaarttijden: 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 19.00 uur
  • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper
  • Meerdere opstapmogelijkheden

Prijs: Vanaf € 10,00 p.p. (zie arrangementinformatie voor prijs per rondvaart)
De prijzen van de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Rondvaart door de Haagsche grachten en kanalen

  Ervaar Scheveningen en Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaatsen en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen op het strand en op het water. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Strand & Relax

Laat u varen naar zee op deze boottocht over de kanalen. Deze 1-uur durende vaartocht zal eindigen op een loopafstand van het Scheveningse strand, waar u de rest van uw dag kunt doorbrengen. Deze boottocht eindigt bij de Haringkade 97, vanaf dat punt is het ongeveer 8 minuten lopen naar het strand. Op de helft, ter hoogte van Haringkade 1 bevindt zich (direct op de hoek, met adres Marcelisstraat 255b) “Lente Thee & Chocolade”. Hier heeft men o.a. thee uit Japan, China en India en heerlijke chocolade. Vanuit  “Lente” heeft u uitzicht op de voormalige binnenhaven. Het is vanaf die locatie nog maar 4 minuten lopen langs de Badhuiskade en het Seinpostduin naar het strand.

Opstaplocatie: Centraal Station (tegenover de Koninklijke Academie v. Beeldende Kunsten, Prinsessegracht 4). Opstappen bij de Koningskade (ter hoogte van Koninginnegracht 5) is ook mogelijk.
Afvaarttijd: 11.00 uur
Tijdsduur: 1 uur
Prijzen:
- Passagiers van 12 jaar en ouder: € 10,00 p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 5,00 p.p.
- Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

Varen tussen Stad & Strand

U stapt op bij de Veenkade (ter hoogte van IJssalon Riva, Veenkade 5) en vervolgens wordt u door de schipper naar Scheveningen gevaren en ook weer terug. Zo heeft u én de ervaring van de badplaats Scheveningen én ziet u de prachtige kanalen van de Zuid-Hollandse hoofdstad Den Haag. 
Opstaplocatie: Veenkade (ter hoogte van IJssalon Riva, Veenkade 5)
Afvaarttijden: 13.00 uur & 15.00 uur
Tijdsduur: 115 minuten
Prijzen:
- Passagiers van 12 jaar en ouder: € 12,50 p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 5,00 p.p.
- Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

Het is ook mogelijk deze vaart als een enkele reis te reserveren. U vaart dan naar Scheveningen, waar u vervolgens van de strand en de zee kunt genieten. U stapt dan uit bij de Haringkade/Vijzelstraat, wat ongeveer 700 meter van de kust is. Voor deze enkele reis is een aparte prijs gemaakt.
Prijzen enkele reis:
- Passagiers van 12 jaar en ouder: € 10,- p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 5,- p.p.
- Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

Haags Licht - Avondvaart

Geniet van romantisch Den Haag tijdens een avondvaart door de stad. Een perfecte manier om een uit-etentje of date af te sluiten! Deze tochten beginnen om 19.00 uur en varen dan anderhalf uur door de kanalen en grachten van Den Haag.
Opstaplocatie: Hooikade (bij de Spekstraat)
Afvaarttijd: 19.00 uur
Tijdsduur: 2 uur
Prijzen:
- Passagiers van 12 jaar en ouder: € 15 p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 5,- p.p.
- Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

8.7/10 10 reviews

Reviews van gasten

Corrie Derks

Met partner

8

Mooie vaart en goed verteld

Tonny van Acht

Met partner

8

Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen

Frank Monchen

Met partner

9

Heel interessant, vooral met die goede uitleg en informatie. Mijn Haagse hart is weer na zoveel jaren een beetje gaan openstaan voor de Residentie. Merci en wij vertellen het door.

Petra Hersbach

Met partner

7

Heerlijk gevaren! Aardige mensen

Jan Rotteveel

Met partner

9

Een zeer informatieve boottocht; de kapitein wist heel veel te verteĺlen op een leuke manier.

Barbara Schouten

Met partner

9

We hebben gevaren o.l.v. Ruud. Hij wist heel veel te vertellen en we hebben hele leuke tijd gehad aan boord. We hadden een arrangement van twee uur. Het was jammer dat we te weinig tijd hadden om naar de haven/Scheveningen te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Barbara Schouten

Mark Langeveld

Met partner

10

De boottocht in de Haagse grachten is zeer verrassend. alhoewel we zelf uit Den Haag komen lijkt het vanuit de grachten alsof je er niet eerder bent geweest. Het is erg leuk en zeker aan te raden om een boottocht te doen. Ook zou ik het Haagse bestuur willen zeggen dat het belangrijk is om de grachten, daar waar ze gedempt zijn, weer in eren te herstellen, zodat de rondvaart in de Haagse gracht nog meer allure krijgt.

Bart Panis

Met partner

8

Chris, de schipper, zorgde met zijn deskundge uitleg en spitsvondige woordspelingen voor een geantimeerde trip van Den Haag tot Scheveningen, echt de moeite waard.

Norma Wijnen

Met partner

9

We hebben genoten van de rondvaart met een geweldige uitleg! Er was niks op aan te merken het was top! Zeker een aanrader.

Anoniem

Met partner

10

Onwijs leuke rondvaart gehad met de Willemsvaart! Onwijs aardige schippers en een mooie route! Zal het zo weer doen!

Onze partner

Algemeen

De Haagse Willemsvaart verzorgt sinds april 2009 boottochten in Den Haag / Scheveningen. Er worden schepen ingezet waarmee er zowel in de stad als op het Verversingskanaal, de Koninginnegracht èn het (bijna 1.000 jaar oude [ad. 1097]) kanaal langs het Haagse Bos richting Clingendael gevaard kan worden. Er zijn schepen voor kleine groepen en schepen voor groepen tot circa 25 personen.

Faciliteiten

De Willemsvaart beschikt over verschillende boten voor diverse groepen. In samenspraak kan er ook een tocht op maat samengesteld worden.

Ligging

De Willemsvaart kan in overleg aanleggen op diverse aanlegplaatsen op verschillende punten in de stad.

Omgeving

Deze aanbieder heeft goede contacten met diverse restaurants, musea en andere actracties in de buurt. Ze adviseren u graag over een complete tocht

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uittrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uittrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uittrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.