Groepsuitje wandelen en varen door de Biesbosch - Ga op safari met een gids

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

    • Varen met sloepen
    • Wandelen
    • Begeleiding van een professionele gids

Prijs: vanaf € 28,50 p.p. inclusief BTW
Duur arrangement: 4,5 uur
Al vanaf 6 personen te boeken.

U kunt de dag uitbreiden met:

- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
- Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
- BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
- Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)

De prijs van dit groepsuitje in de biesbosch is geldig tot 31 december 2019.

Ontdek de Biesbosch

Ontdek de Biesbosch vanaf het water en ter voet. Na dit groepsuitje heeft de Biesbosch geen geheimen meer voor u. Een gids vergezelt en vertelt van alles over dit indrukwekkende natuurgebied.

Groepsuitje met wandelen en varen

De thuishaven waar dit arrangement begint is in Raamsdonksveer. U vaart richting NP de Biesbosch in een fluisterstille sloep en verkent de omgeving door zelf de sloep te besturen. Er gaan maximaal 11 personen in één sloep. Een gids gaat mee aan boord om u alles te vertellen over de beesten, de natuur en de geschiedenis van NP de Biesbosch. 

Na 2,5 uur varen komt u aan bij de Amaliahoeve waar er (optioneel) een lunch voor u klaar staat. Na de lunch start er een wandeltocht door de prachtige natuur. Het is ook mogelijk de wandeling te laten vervallen en langer te gaan varen. Na de wandeltocht wordt de vaartocht hervat en keert u terug naar Raamsdonksveer waar er optioneel gebruik gemaakt kan worden van een BBQ of tapas diner. 

Programmavoorbeeld:

12:15 uur: Ontvangst in Raamsdonksveer
13:00 uur: Start vaartocht richting een prachtig natuurgebied
14:30 uur: Aankomst en start wandeltocht
15:30 uur: Vervolg vaartocht
17:30 uur: Aankomst Raamsdonksveer

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

8.5/10 15 reviews

Reviews van gasten

Eric Bonn

Met partner

8

De gids Henny heeft de rondvaart helemaal compleet gemaakt. Geweldige vrouw met heel veel mooie verhalen en anekdotes.

Sandra Zonneveld

Met partner

9

Superleuk uitje, vooral door Hennie, onze gids was het een hele mooie ervaring. Ze wist erg veel te vertellen en maakte het een hele speciale ervaring!

Anoniem

Met partner

9

Ons dagje uit heeft aan alle verwachtingen voldaan. Prima ontvangst, super gids, geweldig weer en nog rustig wb. bootjes op het water.

Nelly Bloemers

Met partner

8

Het kostte wat moeite om een bevestiging van mijn boeking te krijgen, maar verder was het allemaal top. We hebben allemaal genoten van de tocht. Een dikke pluim voor Anton onze gids.

Anoniem

Met partner

9

Gids Wim was aangenaam om erbij te hebben. Kennis van zaken en een plezierige manier van overdracht en omgang. Kleinkinderen kregen duidelijke uitleg over stuurmanskunst en mochten dit ook even ervaren.

Jolanda van Deursen

Met partner

8

Wij hadden een hele vriendelijke gids, Wim, die ons de visarend liet zien, toen die langs vloog. Op de terugweg met de boot zag hij ook nog een ijsvogeltje en legde de boot nog even stil, zodat we me de verrekijker konden kijken.

Annemarie Hendrix

Met partner

9

Biesbosch safari met gids met 17 familieleden van 10 tot 80 jaar

E. Peters

Met partner

9

Wij hadden een boot met gids Anton voor een vaartocht door de Biesbosch geboekt bij bootje gezond. De gids Anton heeft ons veel en informatief over de Biesbosch verteld. Het gehele uitje klopte helemaal en was erg geslaagd. Ook het ontvangst door Bart van bootje gezond op de locatie was prima.

Anoniem

Met partner

9

Mooie route, fijne gids die heel veel wist te vetellen.

Marco Spaansen

Met partner

9

Prachtige tocht met een fluiterboot onder begeleiding van een enthousiaste en kundige gids. Voorafgaand aan de boottocht hebben wij een heerlijke lunch genuttigd in een die dag nieuw geopend restaurant in Fort Lunet. Op de boot zou ik persoonlijk op het voordek een grote kussen "waterafstond" neerleggen, maar dat deze ontbrak mocht de pret niet drukken. Op de boot waten dikke ponchos aanwezig tegen de kou en /of regen. Kortom een mooie trip door een voor Nederland uniek natuurgebied. Onze dichter van zes jaar vond het ook mooi.

Anoniem

Met partner

8

Leuke activiteit met energieke gids! Jammer dat eind de boot er mee op hield, maar aardig opgelost door ons met een e-tuk tuk op te halen

Anoniem

Met partner

8

groepsuitjes met gids, bijzonder leuk, fijne gids wist veel en vertelde veel. Heerlijke broodjes

Anoniem

Met partner

8

Prima arrangement. We hebben een leuke middag gehad.

Corry van der Linde

Met partner

8

wij hebben een super dag gehad wat een mooie omgeving en de rust van de natuur Anton was een super gids wij hadden een familie dag wij waren met 8 man

Anoniem

Met partner

9

Wat een leuke dag hebben wij gehad. Met 13 personen varen en wandelen in de Biesbosch. Onze complimenten voor de organisatie, leuk en hartelijk ontvangst met gebak, heerlijke lunch, onze gids Wim vertelde veel onderweg, superdag!!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren

Onze partner

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij deze partner aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uittrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uittrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uittrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.