Eten en Varen op de Rijn - Middagje op het water - Individuele inschrijving mogelijk!

Bij deze rondvaart is inbegrepen

  • Ticket voor de rondvaart
  • Route van Tolkamer naar Nijmegen en terug
  • Warm en koud buffet
  • Duur 4 uur

  Prijs € 32,50 p.p.
  Kinderen tot 12 jaar € 17,00 p.p. 

  Mogelijke data:19 juli
  2, 16 en 30 augustus
  6 en 20 september
  18 oktober

  Er mag weer gevaren worden vanaf 1 juni en dat gebeurd uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

  De boot vertrekt om 13:00 en u komt terug om 17:00 en is ook rolstoeltoegankelijk.

  De prijs van deze rondvaart is geldig tot en met 18 oktober 2020.

Rondvaart op de Rijn met een uitgebreid buffet

  U bent met een klein gezelschap en u wilt een andere invulling geven aan uw verjaardagsfeest of jubileum? Een hapje eten, een drankje en varen..

  Wij hebben voor u een  boeiende rondvaart op de Rijn en Waal vanuit Tolkamer en wij verwennen u tijdens deze vaartocht  met een overheerlijk warm koud buffet.

  We varen op het drukst bevaren gedeelte van de Rijn en Waal langs Millingen a.d.Rijn, de Ooypolder en de Gelderse Poort tot aan Nijmegen. Op de terugweg nodigen wij u uit gebruik te maken van het buffet .

  We komen op de rivier allerlei soorten schepen tegen die vanuit Duitsland naar Nederland varen of andersom. Ook de natuur is de moeite waard, de oevers van de Rijn behoren tot het natuurgebied de Gelderse Poort! 

Data en vertrektijden

  19 juli
  2, 16 en 30 augustus
  6 en 20 september
  18 oktober

  Deze rondvaart vertrekt om 13:00 en u komt terug om 17:00 uur.

De rondvaartboot

De rondvaartboot is het voormalige vracht/passagierschip “NASSAU” die vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Dit schip is ook rolstoeltoegankelijk.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Onze partner

Heerlijk varen

Heerlijk een paar uurtjes varen op de rondvaartboot of een prive brunchvaart met familie en vrienden beleven op het water. Met deze 2 partyschepen is het echt genieten op de Rijn!

Sfeervol klein partyschip

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Grote Partyboot voor feesten en rondvaarten

De Graaf van Bylant is het voormalige vracht/passagierschip Nassau die vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Deze rondvaartboot is ook rolstoeltoegankelijk.

In 3 ruime salons, verdeelt over 2 dekken, kunnen we ca. 375 gasten een zitplaats bieden. Op elk dek zijn buiten zitplaatsen beschikbaar. Op het hoofddek bevinden zich de toiletten, waaronder een invalidetoilet. Verder is de Graaf van Bylant voorzien van een volledige keuken en op de 2 dekken een barinstallatie van waaruit alle mogelijke dranken verstrekt kunnen worden.

Het schip beschikt over een muziekinstallatie, bestaande uit een cd-speler, cassettedeck en een aantal microfoons Voor presentaties kunnen we een beamer en projectiescherm beschikbaar stellen. Tevens is er voldoende ruimte voor live muziek.

Varen over de Rijn

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uittrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uittrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uittrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.