High tea, high beer of high wine - Culinair Overijssel

Dit culinaire arrangement in Overijssel is inclusief:

  • Ontvangst met warme consumptie met speculaas
  • High tea, high beer of high wine

  De prijs bedraagt vanaf 2 personen € 22,50 p.p. (optie 1) of € 32,50 (optie 2).
  Indien u kiest voor een fluisterboot geldt er onder de 4 personen een toeslag.
  Bij combinaties van de verschillende mogelijkheden blijft de prijs gelijk. Kiest u voor de luxe high tea, dan komt er een toeslag bij van € 5,00 p.p.

  De prijzen van dit culinaire arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.


  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Actief culinair uitje in Overijssel

Geniet van de high tea in de prachtige sfeer van het pittoreske en betoverende Giethoorn. Naast de high tea is er ook de mogelijkheid voor een high wine of high beer. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Het programma:

  Optie 1) Naar eigen invulling Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend heeft u 2 uurtjes vrije tijd om het dorp te bezoeken en sluit u af met een high tea, wine of beer.
  Optie2) High tea & varen Ontvangst in met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend stapt u in de fluisterboot of rondvaart voor een tocht van 2 uur door Giethoorn en sluit u af met een high tea, wine of beer.

High Tea

De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, cakejes, soesjes, sandwiches, stokbrood tranches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea kunt u genieten van diverse thee melanges en u kunt daar onbeperkt gebruik van maken. (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).
Luxe high tea De high tea is uitgebreid met extra zoete en hartige lekkernijen en kunt u ook genieten van verse bloementhee, muntthee of thee van citroen melisse.

High Wine

Een nieuwe variant op de high tea. Geniet van onze lekkere wijnen en combineer dit met bijpassende hapjes. De high wine bestaat uit drie gangen: U begint met een Chardonnay of Sauvignon blanc, gevolgd door een glas rosé en eindigt met een keuze uit Merlot of Cabernet Sauvignon. Alle gangen worden vergezeld met bijpassende hapjes. Wilt u een combinatie met een high tea, beer en high wine, dan is dat natuurlijk mogelijk.

High Beer

Een variant op de high tea voor de bier liefhebbers. Geniet van diverse Belgische bierenen combineer dit met bijapssende hapjes. De high wine bestaat uit drie gangen: Iedere gang proeft u één van onze speciaal bieren met de daarbij passende hapjes. Wilt u een combinatie met een high tea, beer en high wine, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uittrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uittrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uittrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uittrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Uittrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.